I vores barndomshjem fyldte maden meget uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning.
Det lagde grunden til den madglæde, der har forfulgt os resten af livet. Dén vil vi forsøge at give lidt videre på vores restaurant. Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vil vi servere? Alt det vi elsker selv.
Fra bankekød til kaviar.
Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise. Et sted med gedigen mad og god stemning - mere end et udtryk for den seneste restaurant-trend. Det er der andre, der er meget skarpere til end os. Vi vil bare prøve at få sovsen til at smage, som vi selv bedst kan lide den.
Vi glæder os til at se, om I også kan…!
C.W. Obels plads er et af de hyggeligste torve i Aalborg. Man kunne frites til at kalde det Aalborgs svar på Gråbrødre torv - toppede brostem og charmerende gamle huse med Brix's gård med røde bindingsværk som et af de smukkeste.Lokalet er hyggeligt og overskueligt med plads til omkring 80 gæster, og så er der naturligvis de udendørs pladser, som kommer i spil om sommeren.
Tilbage i slutningen af 1700-taller åbnede Christen Winther en tobaksfabrik på grunden, og den skulle med tiden blive nordens største, men i 1898 flyttede fabrikken efter brand ud til industrikvarteret i vestbyen. Hjørnet af C.W. Obels plads 16, hvor restaurant Brdr. Price i dag ligger, fungerede dog længe som tobaksudsalg, men der på selve torvet lå slagterboder. I dag er torvet åbnet op, og der er masser af liv og stemning. Om vinteren bliver der anlagt skøjtebane på pladsen, og om sommeren blomster udendørsserveringen på de mange caféer og restauranter.