Ansvarlighed | Se hvad vi arbejder med – Brdr. Price
F0E1CE

Ansvarlighed

Dem der kender os ved, at vi er glade for stor smag, og at vi kan finde den i alt fra vegetarisk risotto til indbagt pighvar. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker en god bøf! Vi er nok lidt brune i det, men det betyder ikke, at vi ikke fokuserer på den grønne dagsorden og bæredygtige tiltag.

Vi lader ofte kødet få hovedrollen på tallerkenen, men til gengæld stiller vi strenge krav til produktion og kvalitet, så vi kan stå inde for det, vi serverer – smagsmæssigt, men i høj grad også i forhold til den altid nærværende klimabevidsthed. 

Vi tror på, at vi ved at tage ansvar ­– for vores restauranter, medarbejdere og gæster ­– kan være med til at skabe en mere bevidst og bæredygtig branche til glæde for den gode smag og den gode sag. Det er et stort arbejde, som vi stadig er ved at blive klogere på, men som fylder mere og mere i vores bevidsthed og arbejde, som tiden går.

Kokke, Brdr. Price Herning 1600Px

Et bæredygtigt arbejdsmiljø præget af udvikling

En bæredygtig restaurant starter med et bæredygtigt arbejdsmiljø. Vi er en mangfoldig arbejdsplads, og vi ville aldrig have været i stand til at drive det dertil, hvor vi er i dag, uden forskelligartede, glade og engagerede medarbejdere i alle vores restauranter.

Vi er af den overbevisning, at det er sjovere at gå på arbejde, hvis vi kan skabe rum for udvikling. Vi gør derfor en dyd ud af at investere i vores medarbejdere og deres fremtid. Brdr. Price skal være en virksomhed med fremtidsmuligheder, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde mange af vores elever ansættelse efter deres læretid. Derudover har vi flere tjenere, som er passionerede omkring vin og derfor læser til sommelier hos os. På den måde udlever de deres potentiale gennem kurser og efteruddannelse ­– til glæde for både dem selv og vores gæster.

Fokus på lokale råvarer og dyrevelfærd

Når man arbejder med et enkelt, klassisk bistrokøkken, så kræver det noget af råvarerne. Derfor er vi meget opmærksomme på at udvælge de helt rigtige leverandører.

Vi prioriterer samarbejde med danske producenter, der leverer lokale, sæsonbetonede råvarer og sikrer ordentlige forhold for både mennesker, dyr og natur. En af vores vigtigste leverandører er Kildegaarden, hvor Gitte og Erik Skovsgaard driver et landbrug med stor kærlighed til dyrene og til den smukke natur ved Mariager Fjord. Her producerer de dansk kødkvæg ud fra devisen om, at man kan smage på kødet, hvor godt dyret har haft det under sin opvækst.

Vi tager altså ansvar ved at stille høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere, så vi i sidste ende kan stå inde for de produkter, vi serverer for vores gæster og det aftryk, det efterlader. Vi er dog klar over, at vejen mod en 100% bæredygtig restaurant er lang, og vi går til arbejdet med en stor ydmyghed overfor opgaven.

Brdr. Price restaurant
  • Spisested københavn k
  • Brdr. Price restaurant
  • fransk bistro
  • Brdr. Price restaurant

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev