NYTÅRSMENU
SNACKS
Ibericoskinke med grissini
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
Kyllingechips med svampemayo
BOBLER: N.V. Champagne, Brut, Carte Blanche, Bernard Remy
NON ALC.: Lighthouse Non-alcoholic Mousserende
FORRET
Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba
HVIDVIN: 2019, Pinot Blanc, Einstern, Markus Molitor, Mosel
NON ALC.: Van Nahmen Riesling
MELLEMRET
Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.
HVIDVIN: 2016 Haut Cotes de Nuits, Les Martennes, Pierre Naigeon, Bourgogne
NON ALC.: Van Nahmen Jonna Gold
OPFRISKER
Gin, Tonic, Agurk og peber
Virgin gin, tonic, agurk og peber
HOVEDRET
Beef Wellington af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Farseret med svampe og indbagt i butterdej. Serveres med trøffelsauce samt salat af grønkål og haricot verts.
RØDVIN: 2018, Saint-Émilion, Grand Cru, Barrail Blanc, Bordeaux
NON ALC.: Arensbak Rouge
DESSERT
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe
SØD VIN: 2013, LBV, Port, Quinta de Sta.Eufêmia
NON ALC.:Van Nahmen Rabarber
Arrangementet slutter kl. 23:30
Godt nytår!
NYTÅRSMENU 1.145 PER PERSON
Inkl. middag, kaffe & mineralvand
*
NYTÅRSMENU 1.995 PER PERSON
Inkl. bobler, middag, vinmenu, kaffe & mineralvand
1.795 per person med non-alkoholisk drikkemenu