SNACKS
Ibericoskinke med grissini
Kyllingechips med svampemayo
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
CHAMPAGNE: Champagne Chassenay D'Arce Brut, Maison de Vignerons
NON ALC.: Leitz Sparkling Eins Zwei Zero, Leitz, Rheingau, Tyskland N.V,
FORRET
Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba
HVIDVIN: 2018 Oestrich'er Riesling, Weingüter Wegeler, Rheingau, Tyskland
CHAMPAGNE: Champagne Blanc de Blanc Brut, Grand Cru, De Saint Gall, Champagne, Frankrig N.V.
NON ALC.: Sauvignon Blanc Juice, Alain Milliat, Valence Frankrig
MELLEMRET
Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.
HVIDVIN: 2015 The Paringa Chardonnay, Paringa Estate, Victoria, Australien
CHAMPAGNE: Blanc de Blanc Extra Brut, Valentin Leflaive, Champagne, Frankrig N.V.
NON ALC.: Chardonnay Juice, Alain Milliat, Valence Frankrig
OPFRISKER
Gin, Tonic, Agurk og peber
HOVEDRET
Beef Wellington af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Farseret med svampe og indbagt i butterdej. Serveres med trøffelsauce samt salat af grønkål og haricot verts.
RØDVIN: 2016 Ch. Feytit Clinet, Pomerol, Frankrig
CHAMPAGNE: Grand Rose Brut, Gosset, Champagne, Frankrig N.V.
NON ALC.: Cabernet Rose Juice, Alain Milliat, Valence Frankrig
DESSERT
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe
SØD VIN: 2014 Recioto della Valpolicella, Brigaldara, Veneto, Italien
CHAMPAGNE: Demi Sec, Mumm, Champagne, Frankrig N.V.
NON ALC.: Strawberry Nectar, Alain Milliat, Valence, Frankrig
Arrangementet slutter kl. 23:00
Godt nytår!
NYTÅRSMENU 1.145 PER PERSON
Inkl. middag, kaffe & mineralvand
*
NYTÅRSMENU 1.995 PER PERSON
Inkl. bobler, middag, vinmenu, kaffe & mineralvand
2.295 per person med champagne-menu
1.795 per person med non-alkoholisk drikkemenu