NYTÅRSMENU
SNACKS
Kyllingechips med svampemayo
Saltet kammusling og østersmayo
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
Bobler: N.V., Grande Reserve, Bouzy, Grand Cru, André Clouet
NON ALC.: Rabarber, Rosa-peber, Tonic & Soda
FORRET
Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba
HVIDVIN: 2020, Egri Csillag, St. Andrea Winery
NON ALC.: Gourmetdrik, White, Kambucha, Arensbak
MELLEMRET
Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.
HVIDVIN: 2017, Auxey Duresses, Roche Aigúe
NON ALC.: Citron, Timian, Grape
OPFRISKER
Gin, Tonic, Agurk og peber
HOVEDRET
Beef Wellington af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Farseret med svampe og indbagt i butterdej. Serveres med trøffelsauce samt salat af grønkål og haricot verts.
RØDVIN: 2019, Langhe Nebbiolo, Rocche Dei Manzoni
NON ALC.: Gourmetdrik, Rød, Kambucha, Arensbak
DESSERT
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe
SØD VIN: N.V., Brachetto, Rocca dei Forti
NON ALC.: Kirsebær og Mandel
Arrangementet slutter kl. 23:30
Godt nytår!
NYTÅRSMENU 1.145 PER PERSON
Inkl. middag, kaffe & mineralvand
*
NYTÅRSMENU 1.995 PER PERSON
Inkl. bobler, middag, vinmenu, kaffe & mineralvand
1.795 per person med non-alkoholisk drikkemenu