BOBLER & SNACKS
Kyllingechips med svampemayo
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
Saltede kammuslinger og østersmayo
BOBLER: N.V. Champagne, Brut, La Particulière, Baron Albert
SAFT: Botanical Drink, NON 1.0, A Verre
FORRET
Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba
HVIDVIN: 2022 Albarino de Fefinanes, Rias Baixas
SAFT: Gourmetdrik, White, Kombucha, Arensbak
MELLEMRET
Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.
HVIDVIN: 2022 Bourgogne Blanc, Vieilles Vignes, Olivier Boussard
SAFT: Alcohol free Rosé wine, Etiquette Winery
OPFRISKER
Gin, Tonic, Agurk og peber
HOVEDRET
Oksemedaljon af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Serveres med pomme Anna og trøffelsauce, samt salat af grønkål og haricot verts.
RØDVIN: 2020, Chateauneuf-du-Pape, Domaine Cote del'Ange
SAFT: Gourmetdrik, Rød, Kombucha, Arensbak
DESSERT
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe
SØD VIN: 2014, LBV, Port, Quinta de Sta.Eufêmia
SAFT: Van nahmen Pinot noir, grape juice
Arrangementet slutter kl. 23:00, hvor der vil være fyrværkeri i Tivoli.
Godt nytår!
NYTÅRSMENU PER PERSON KR. 1.995
Inkl. bobler, middag, vinmenu, kaffe & mineralvand
1.795 per person med non-alkoholisk drikkemenu
Bemærk at der skal betales entre til Tivoli separat.