NYTÅRSMENU
BOBLER & SNACKS
Saltet kammusling og østersmayo
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
Kyllingechips med svampemayo
BOBLER: N.V. Champagne, Brut, Carte Blanche, Bernard Remy
FORRET
Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba
HVIDVIN: 2019, Pinot Blanc, Einstern, Markus Molitor
MELLEMRET
Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.
HVIDVIN: 2018 Cote de Nuits Village les Chazots, Pierre Naigeon
OPFRISKER
Gin, Tonic, Agurk og peber
HOVEDRET
Oksemedaljon af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Serveres med pomme Anna og trøffelsauce, samt salat af grønkål og haricot verts.
RØDVIN: 2019, Chateauneuf-du-Pape, Domaine Cote del'Ange
DESSERT
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe
SØD VIN: 2013, LBV, Port, Quinta de Sta.Eufêmia
Arrangementet slutter kl. 23:00
Godt nytår!
NYTÅRSMENU PER PERSON KR. 1.995
Inkl. bobler, middag, vinmenu, kaffe & mineralvand
1.795 per person med non-alkoholisk drikkemenu
For English New Year's Menu click here.