Restaurant i Herning | Klassisk dansk/fransk bistro – Brdr. Price

Herning

Menu | Selskaber | Kontakt

Restaurant i Herning

Besøg Brdr. Price i Herning

Oplev klassisk dansk/fransk bistrocharme i historiske omgivelser hos Brdr. Price Herning. En perfekt blanding af hygge, hjemlighed og luftig brasserie-stemning.

Brdr. Price restaurant
Restaurant Herning

Restaurant i Herning centrum


Brdr. Price er en klassisk dansk/fransk bistro i Herning i historiske lokaler, fyldt med hjemlighed, hygge og personlighed.

Brdr. Price Herning er vores drøm om det store, luftige fransk-inspirerede brasserie-lokale med højt til loftet og statelige omgivelser, men alligevel med et hyggeligt og personligt nærvær. Vi kan sidde i restauranten eller baren i timevis for at følge med i, hvad der sker i køkkenet, og håber at du vil føle samme nysgerrighed og glæde under dit besøg.

Vi er både en frokostrestaurant med salater og lette retter og et oplagt sted for en større middag om aftenen - uanset anledning og tidspunkt kan du være sikker på, at har vi noget for enhver smag. 

De bedste hilsner

Den nedarvede madfilosofi


Vi kommer fra et hjem med komfur og en klar holdning til mad, der er gået i arv til os. Vi synes, at mad skal have en klar karakter. Tomat skal smage tydeligt og kraftigt af tomat. Saucerne skal reduceres. Der skal være syre og karakter i bearnaisen. Kort sagt skal det smage af noget – det er fuldkommen afgørende! Vi er ikke til bleg mad og nuancer af grå i grå. Vi kan godt lide farve på penslen og stor smag på tallerkenen, hvilket du forhåbentligt vil opleve, når du besøger vores restaurant i Herning. 

Vores køkken arbejder med et klassisk dansk/fransk bistrorepertoire, der tager udgangspunkt i alle de ting, vi selv elsker. Vores berygtede kyllingechips, en god bøf og vores salige mormors æbledessert. Enkle serveringer, men tilberedt af gode råvarer fra betroede leverandører – fx Kildegaarden ved Mariager Fjord.

Måltidet er dagens vigtigste samlingspunkt


Måltidet har altid været det vigtigste samlingspunkt i vores familie. Det var her, både brød og meninger blev brudt og delt. I vores barndomshjem fyldte maden meget, uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning. Det lagde grunden til den madglæde, der har forfulgt os resten af livet, og som vi forsøger at videregive i vores bistro i Herning. 

Book bord i vores restaurant i Herning

Der er altid en anledning til at forkæle sig selv...

... med en drink, en frokost eller en middag i vores restaurant i Herning. 

 

Book bord

  • Restaurant Herning
  • Brdr Price restaurant
  • Brdr. Price restaurant
  • Brdr. Price restaurant

Hold dit næste arrangement i vores spisested i Herning

I historiske lokaler med højt til loftet tilbyder vi spændende rammer til dit arrangement.

Brdr. Price restaurant

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev