Selskab
F0E1CE

Selskab

 • De hyggeligste rammer...

Brdr. Price restaurant
 • Særlige lejligheder kalder på særlige rammer og ­– frem for alt ­­– særlig mad og vin til at matche.

 • Hos Brdr. Price i Lyngby råder vi over et selskabslokale i direkte forbindelse med restauranten, perfekt til alt fra fødselsdage, konfirmationer og andre mærkedage i familien til mere officielle arrangementer med kollegaerne fra arbejdet.

Brdr. Price restaurant

 

Selskab i dansk/fransk bistrostil


Du kender måske Brdr. Price fra dit fjernsyn eller fra besøg i en af vores fem restauranter. Men vidste du, at restauranterne også kan lejes til arrangementer? Vores professionelle restaurantchefer, køkkenchefer, kokke og sommelierer er alle erfarne folk og garanter for et værtskab, som var I til selskab hos Adam og James i deres private hjem.

I Lyngby finder du på restauranten på den livligt summende lokation mellem hovedgaden og storcenteret. Rammerne præsenterer sig i ægte fransk bistrostil med spejlvægge og dybe rødbrune sofasæder, der indbyder til hygge og snak over maden. Udsmykningen består af malerier, plakater og avisudklip, skabt af eller om den kunstneriske Price-familie, der siden Adam og James’ tiptipoldefar har underholdt danskerne med teater, pantomime og smittende madglæde.

 • Hele restauranten

  Vores lokale åbner for et væld af muligheder for at huse selskab, fest, receptioner og meget, meget andet. Her er fint plads til 75 gæster til spisning, men ved receptioner, hvor serveringerne foregår stående, har vi plads til endnu flere.

 • Værtskab

  Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med dig som vært. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har du særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi selvfølgelig også behjælpelige med idéer og eksekvering.

 • Køkken og bar

  Danskerne kender og elsker Brdr. Price for deres store og smittende madglæde. I restauranten kanaliseres den madglæde i et dansk/fransk bistrokøkken med råvarer af den højeste kvalitet. Vi serverer alt det, brødrene elsker, fra kaviar til bankekød, men det er aldrig finere, end at alle kan være med – voksne såvel som børn. Vores dygtige sommelier sammensætter en vinmenu til middagen og hjælper også gerne med cocktails og andre festlige drikkevarer, der kan glæde selskabet.

Overlad trygt ansvaret til os

 

Måltidet – gerne hjemmelavet – har altid været et samlingspunkt i familien Price. Det var her, både brød og meninger blev brudt og delt. Men nogle gange er det rart at kunne overlade madlavningen til andre, så man selv kan fokusere på at nyde værtsrollen og selskabet.

Når du holder dit selskab hos os, kan du trygt stole på, at vi gør alt hvad vi kan, for at arrangementet glider til alles tilfredshed. Vi møder dig i øjenhøjde, tager hensyn til særlige præferencer og forsøger først og fremmest at videregive den hjertevarme og madglæde, som de to brødre er blevet synonymer med i danskernes bevidsthed.

 • Spisested Lyngby
 • Restaurant Lyngby
 • Restaurant Lyngby
 • Brdr. Price Lyngby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev