Selskab i København K | Hold dit arrangement hos os – Brdr. Price

Selskab i København K

Menu | Kontakt

Rammerne


Den Store Sal:
Max 110 personer
Spisekøkkenet (semiprivat): Max 35 personer
Gamle Stue: Max 45 personer
Vinkælderen: Max 45 personer


For selskaber fra 9 personer skal der bestilles enslydende menu til hele selskabet. 

Kontakt os ang. selskab på:
info.rosenborggade@brdr-price.dk eller +45 3841 1020.

Brdr. Price restaurant
 • Højt til loftet og plads til store armbevægelser...

 • I historiske lokaler centralt beliggende ved Nørreport Station tilbyder vi rummelige og stemningsfulde rammer til dit næste arrangement – uanset om der er tale om en reception, en konfirmation, et bryllup eller hvad der end måtte give anledning til fejring i din familie eller virksomhed.

Brdr. Price restaurant

Hold dit arrangement i en af byens flotteste bygninger


Måske har du allerede besøgt vores restaurant i Rosenborggade 17, men vidste du, at adressen også huser nogle af de smukkeste selskabslokaler i København?

Med flere lokaler i varierende størrelse og en stor udendørs terrasse kan vi huse både intime selskaber og store arrangementer med helt op til 250 spisende gæster.

Med rammerne på plads, er der kun tilbage at tage stilling til traktementet, og så ellers nyde værtsrollen og hinandens selskab over de veltilberedte retter serveret af vores dygtige personale.

 • Hele restauranten

  Restauranten i Rosenborggade strækker sig over flere planer – inde og ude ­– men vores stuer ligger i fin forlængelse af hinanden, hvilket giver god mulighed for at have mange gæster. Hele restauranten inklusive terrassen giver et væld af muligheder for at samles til store selskaber, fester, receptioner og meget andet. Her er fint plads til 250 gæster til spisning, og ved receptioner, hvor serveringerne foregår stående og terrassen er i brug, har vi plads til endnu flere.

 • Værtskab

  Vi skræddersyr selskabet i tæt samarbejde med dig som vært. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har du særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi selvfølgelig også behjælpelige med idéer og eksekvering.

 • Køkken og bar

  Måltidet var et centralt samlingspunkt i brødrenes opvækst, og maden spiller derfor også en vigtig rolle, når vi holder arrangementer. Mad er ikke ”bare” mad, men skal gerne være en oplevelse, et ritual, der giver anledning til nydelse og livsglæde. Vores køkken er kendt for sit klassiske dansk/franske bistrorepertoire, altid med råvarer af høj kvalitet, men aldrig finere end at alle kan være med. Vores sommelierer og dygtige vintjenere er desuden garanter for gode vine, drinks og cocktails tilpasset menuen.

Fantastiske lokaler, der emmer af historie

 

Det var kærlighed ved første blik, da James og Adam trådte ind i ”KFUM-borgen” på Rosenborggade 15-17 – døbt sådan fordi den tidligere husede KFUMs soldatermission og var hjem til Livgardens kaserne på den anden side af Gothersgade. Brødrene vidste med det samme, at her havde de fundet rammerne til, hvad der viste sig at være deres første af mange restauranter.

Bygningen er helt unik i al sin senromantiske pragt med røde mursten, bindingsværk, store granitpartier og karnapper. I alle lokaler er der højt til loftet og store vinduespartier, men intet sted smukkere end i Den Store Sal, restaurantens største selskabslokale.  

Den Store Sal rummer en lang historie og blev tidligere brugt af Livgarden som gymnastiksal – i dag fremstår den som et af de flotteste selskabslokaler i København. Ligesom brødrene fik et sus i maven over udsigten, kan det ikke undgås, at selskabsgæster må stoppe op og beundre synet, når de træder ned ad den tæppebeklædte trappe.

Salen imponerer med sine otte meter til loftet, og det fantastiske lys, der reflekteres i de antikke lysekroner, kaster glans over salens unikke kunstværker og ukurante møbler. Udsmykningen stammer primært fra brødrenes barndomshjem og er med til at skabe en personlig stemning – ”nærmest som at være gæst i et privat hjem”, som brødrene siger.

 • restaurant københavn k
 • Brdr. Price restaurant
 • Brdr. Price restaurant
 • Restaurant Rosenborggade

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev