Selskab
#Fcf9f2

Selskab

  • Livets store øjeblikke...

  • Skal rammerne, maden og stemningen yde den store dag retfærdighed – hvad enten det er et bryllup, en konfirmation, en rund fødselsdag eller måske et firmaarrangement?

  • Brdr. Price råder over unikke og stemningsfulde selskabslokaler – centralt beliggende i deres respektive landsdele og med den hjertelige og personlige tilgang til værtskab, de to brødre er kendt for.

  • Er du nysgerrig på, hvordan dit selskab vil se ud i vores univers? Dyk ned i de forskellige selskabslokaler på Sjælland og i Jylland eller kontakt os direkte for en uforpligtende samtale og et tilbud.

Brdr. Price restaurant

Lad os lægge hus til dit arrangement


Måltidet har altid været et vigtigt samlingspunkt i vores familie og vores fars ”madbibel” kom da også til at hedde Mad, mennesker & meninger. Netop de leveord forsøger vi at videregive, når vi lægger hus til selskaber.

Scenen for jeres arrangement bliver en af vores fem restauranter, som vi har indrettet med kunst og souvenirs fra vores salige barndomshjem. De mange unikke genstande er, efter vores mening, med til at skabe en hyggelig og intim stemning – næsten som at være gæst i et privat hjem.

Betjeningen har vi overladt til vores dygtige personale, der står klar til at byde velkommen med smil og smittende madglæde. Uanset anledningen ved vi, at de vil sikre jer en uforglemmelig oplevelse fyldt med smagfulde serveringer, god vin og livlig samtale.

De bedste hilsner

SELSKABSLOKALE I KØBENHAVN 
Restauranten i Rosenborggade har historisk set huset KFUMS Soldatermission og været soldaterhjem til Livgardens kaserne ved Rosenborg Slot. Den historie skinner smukt igennem i de hyggelige selskabslokaler i forskellige størrelser. Den Store Sal er fx en tidligere gymnastiksal med svimlende otte meter til loftet og et fantastisk lysindfald, indrettet med ukurante møbler, glitrende lysekroner og personlig kunst så langt øjet rækker.

Se mere

SELSKABSLOKALE I TIVOLI
Price-familien var med til at etablere pantomimetraditionen i Tivoli, hvorfor en restaurant i den gamle have forekom brødrene som en naturlig videreførelse af deres arv. Mange af familiens dekorationer kan ses på Pantomimeteatret den dag i dag, ligesom restauranten er indrettet med billeder og rekvisitter fra samme.

Se mere

SELSKABSLOKALE I LYNGBY
På den livligt summende lokation mellem Lyngby Hovedgade og Lyngby Storcenter ligger Brdr. Price. Restauranten er indrettet i ægte fransk bistrostil med dybe rødbrune sofasæder, spejlvægge og malerier, plakater og avisudklip, skabt af eller om den kunstneriske Price-familie. Selskaber kan holdes i restauranten eller i det private selskabslokale.

Se mere

SELSKABSLOKALE I HERNING
Brdr. Price i Herning har til huse i det tidligere hovedkvarter for Hedebanken. Det var brødrenes ønske at indrette den smukke rødstensbygning fra 1912 med respekt for den lokale historie, hvilket blandt andet afspejler sig i James’ idé om væghængte ”rokkefår” fra Povl Kjær og Adams jagttrofæ; en ægte Herning-hjort over kaminen. Restauranten på torvet råder over et tilstødende lokale til private arrangementer.

Se mere

SELSKABSLOKALE I AALBORG
Med toppede brosten og charmerende gamle huse er C.W. Obels Plads ubestrideligt Aalborgs hyggeligste torv. Her holder Brdr. Price til i en bygning, der tidligere fungerede som tobaksudsalg for Christen Winters fabrik. Restauranten er indrettet med høje paneler og personlig kunst fra brødrenes barndomshjem, blandt andet malerier udført af deres far, John Price.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev