Restaurant i Tivoli | Book bord i restauranten i dag – Brdr. Price

Tivoli

Menu | Selskaber | Kontakt

Restaurant i Tivoli

Besøg Brdr. Price i Tivoli

Brdr. Price i Tivoli er en klassisk bistro, der hylder det bedste fra det franske og danske køkken. Oplev hjemlighed, hygge og vores families forhold til den gamle have.  

Brdr. Price restaurant
restaurant i tivoli

Vores restaurant i Tivoli


Brdr. Prices restaurant i Tivoli er en klassisk bistro fra det franske og danske køkken fyldt med hjemlighed, hygge og personlighed.

Vores familie har et vist tilhørsforhold til den gamle have – vi føler os på en måde lidt i familie med den. Det skyldes først og fremmest vores forfædres arbejde med pantomimetraditionen både på og bagved scenen. Det var derfor med stor glæde, at vi overtog vores smukke restaurant i Tivoli. Vi håber, at vores families gøgler-gen skinner tydeligt igennem i indretningen og i helhedsoplevelsen af stedet!

De bedste hilsner

Den nedarvede madfilosofi


Vi kommer fra et hjem med komfur og en klar holdning til mad, der er gået i arv til os. Vi synes, at mad skal have en klar karakter. Tomat skal smage tydeligt og kraftigt af tomat. Saucerne skal reduceres. Der skal være syre og karakter i bearnaisen. Kort sagt skal det smage af noget – det er fuldkommen afgørende! Vi er ikke til bleg mad og nuancer af grå i grå. Vi kan godt lide farve på penslen og stor smag på tallerkenen, hvilket du forhåbentligt vil opleve, når du besøger vores restaurant i Tivoli.

Vores køkken arbejder med et klassisk dansk/fransk bistrorepertoire, der tager udgangspunkt i alle de ting, vi selv elsker. Vores berygtede kyllingechips, en god bøf og vores salige mormors æbledessert. Enkle serveringer, men tilberedt af gode råvarer fra betroede leverandører – fx Kildegaarden ved Mariager Fjord.

Måltidet er dagens vigtigste samlingspunkt


Måltidet har altid været det vigtigste samlingspunkt i vores familie. Det var her, både brød og meninger blev brudt og delt. I vores barndomshjem fyldte maden meget, uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning. Det lagde grunden til den madglæde, der har forfulgt os resten af livet, og som vi forsøger at videregive i vores spisested i København V – med fokus på dansk/fransk bistromad. 

Book bord i vores restaurant i Tivoli

Der er altid en anledning til at forkæle sig selv...


... med en drink, en frokost eller en middag i vores restaurant i Tivoli!

  • bar i tivoli
  • restaurant i tivoli
  • Brdr. Price Tivoli Udsmykning
  • restaurant i tivoli

Hold dit næste arrangement hos Brdr. Price Tivoli

I historiske lokaler med højt til loftet tilbyder vi spændende rammer til dit arrangement.

Brdr. Price restaurant

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev